Konsultointia muutoksen puolesta

Milttonilla yhdistämme näkemyksellisimmät tekijät kaikista taustoista ratkaisemaan minkä tahansa meille antamasi haasteen. Tarjoamamme oivallukset syntyvät yhteiskunnan, teknologian ja liiketoiminnan muutoksista. Niistä kanavoimme erikoisosaamisemme, luovia ratkaisuja, jotka vaikuttavat positiivisesti maailmaan. Olemme konsulttiyritys, joka ei tyydy vain tekemään valmista, vaan yllätämme sinut ylittämällä odotukset.

2001

Perustettu vuonna 2001

Miltton on itsenäinen, työntekijäosakkaidensa omistama yritys.

400+

Asiantuntijaa

Toimimme kansainvälisesti Helsingissä, Tallinnassa, Riiassa, Tukholmassa, Brysselissä, Kiovassa ja Washington DC:ssa sekä kumppaneidemme kanssa yli 25 maassa.

45 MEUR

Liikevaihto vuonna 2023

Me tiedämme mitä kasvuun vaaditaan. Meitä vie eteenpäin rohkeus, luovuus ja sinnikkyys. Jos tunnistamme kasvun paikan meille, asiakkaillemme ja yhteiskunnalle, tartumme tilaisuuteen tietoisina vaikutuksistamme.

Tarinamme

Vuonna 2001 perustettu Miltton on kasvanut johtavaksi pohjoismaiseksi konsultointiyritykseksi viestinnän, johtamisen, markkinoinnin, näkemyksellisyyden, sidosryhmäsuhteiden, strategian ja vastuullisuuden saralla.

Jatkuvasti muuttuvassa maailmantilanteessa Milttonista on tullut laajasti tunnustettu ongelmanratkaisija monimutkaisissa viestinnällisissä tilanteissa. Ainutlaatuinen taitojen ja työkalujen valikoima tukee asiakkaitamme menestymään kansainvälisesti sekä olemaan merkityksellisiä ja vastuullisia toimijoita.

Olemme poikkeuksellisen monialainen yli 400 yksilön asiantuntijajoukko, joka luo siltoja yhteiskunnan eri siilojen välille: liike-elämän, median, politiikan, tutkimuksen, kulttuurin, urheilun, julkishallinnon, pääomamarkkinoiden, sääntelyn, geopolitiikan, kansalaisjärjestöjen ja monien muiden. 

Toimintamme ytimessä on pohjoismainen perintö kaikkinensa, ja syvällinen ymmärrys sekä teknologisen kehityksen että kestävän muutoksen vaikutuksista. Miltton on itsenäinen toimisto, jonka omistavat sen työntekijäosakkaat.

Miltton maailmalla

Toimimme kansainvälisesti Helsingissä, Tallinnassa, Riiassa, Tukholmassa, Brysselissä, Kiovassa ja Washington DC:ssa sekä kumppaneidemme kanssa yli 25 maassa

Löydä toimintamaamme ja yhteystietomme

Töihin meille Työskentele muutoksen puolesta

Milttonissa rinnallasi työskentelee joka päivä ammattilaisia, jotka avartavat mieltäsi kohti uusia horisontteja ja näkökulmia.

Tutki uramahdollisuuksia Milttonissa

Vastuullisuutemme

Miltton sitoutuu vastuulliseen liiketoimintaan ja viestintään sekä kehitämme yritysvastuutamme lakkaamatta. Olemme UN Global Compact:in jäsen ja ohjaaviin periaatteisiimme voit tutustua tarkemmin Milttonin eettisessä ohjeistossa.

Tämän lisäksi Miltton on suomalaisen yritysvastuuverkosto FIBSin jäsen. Virossa olemme vastuullisen liiketoiminnan foorumin aktiivisia edustajajäseniä sekä mukana ihmisoikeuskeskuksen monimuotoisuusaloitteessa.

Tutustu UN Global Compact Communication on Progress -raporttiimme

Whistleblowing-kanava

Uskomme avoimeen, läpinäkyvään toimintakulttuuriin, ja tämän varmistamiseksi meillä on kanava epäillyn väärinkäytön ilmoittamiseen. Tämän kanavan käyttöönotto perustuu niin sanottuun EU:n ilmiantajadirektiiviin (EU 2019/1937), joka koskee yli 250 henkilön yrityksiä 17. joulukuuta 2021 alkaen ja yli 50 henkilön yrityksiä 17. joulukuuta 2023 alkaen. 

Epäillyn väärinkäytön ilmoituskanava on ulkoisen palveluntarjoajan toteuttama järjestelmä, joka toimii erillään omista järjestelmistämme. Ilmoituksen voi tehdä sähköisesti ja anonyymisti. Ilmiantokanava tarjoaa asiakkaillemme, työntekijöillemme ja muille sidosryhmillemme luottamuksellisen kanavan mahdollisen väärinkäytöksen tai politiikan rikkomisen epäilyn sisäiseen tutkintaan tuomiseksi. 

Milttonin käyttämä ilmiantopalvelu toimii osoitteessa https://www.firstwhistle.fi/miltton ja voit valita käyttää sitä englanniksi, suomeksi, ruotsiksi tai viroksi.

Haluatko kuulla lisää?

Ole rohkeasti yhteydessä väkeemme.