Työskentele muutoksen puolesta

Maapallomme tarvitsee kiireellisiä muutoksia parempaan – ja ainoastaan me sen asukkaat voimme saada sen aikaan. Milttonille ihmisemme ovat kaikki kaikessa.

Milttonilla pääset työskentelemään joka päivä rinnallasi ammattilaisia, jotka avartavat mieltäsi kohti uusia horisontteja ja näkökulmia. Poikkeuksellisen työympäristön ja -kokemuksen luominen väellemme on elintärkeää sekä hyvinvointimme että menestyksemme kannalta. Meitä kiinnostavat tietosi, taitosi, asenteesi, persoonallisuutesi, visiosi, elämäntarinasi ja kokemuksesi elämästä. Ei ansioluettelosi pituus.

”Joku sanoi kerran, että ystävällisyys vaatii rohkeutta. Meillä on talo täynnä rohkeita ihmisiä, ja se on tärkein syy, miksi olen viihtynyt Milttonissa niin kauan. Ympärilläni on aina ystävällisiä ihmisiä.”

Tiina Paasila

Art director Miltton Finland

Avoin hakemus Etsimme ajattelijoita ja tekijöitä.

Moninaiset taustamme kattavat kaiken liike-elämästä, kulttuurista, luovuudesta, mediasta, kansalaisjärjestöistä, politiikasta, tutkimuksesta, urheilusta ja paljon muuta – sinun taustasi voi olla yksi tai ei mikään niistä.

Haluamme aina uusia ystäviä joukkoomme. Täytä avoin hakemus, ja otamme sinuun yhteyttä!

Lähetä avoin hakemus

”Arvostan työskentelyä Milttonilla, koska täällä yksilöllisiä taitoja ja ihmisiä arvostetaan. Kyse ei ole vain yrityksestä; kyse on moninaisten lahjakkuuksien hyödyntämisestä tehokkaiden strategioiden luomiseksi tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.”

Anders Bergmark

Senior advisor, public relations Miltton Sweden

What is it like to work with us?

Työskentely Milttonilla on minulle voimaannuttavaa. Saamme käyttää luovuuttamme maksimaalisesti sekä otaa vastuuta ideoistamme ja työstämme. Nautin tästä tavasta työskennellä: voin muokata ympärilläni olevia asioita, tarjota luovia ideoita ja nähdä niiden toteutuvan, ja samalla ottaa omistajuuden työstäni.

Kristi Roost

Head of Baltic business, Strategic consultant Miltton New Nordics

Want to hear more? Contact us

You can always send us an open application and we’ll get back to you.