Miltton Finland

Luotettu neuvonantaja 360° palveluvalikoimamme myötä niin markkinoinnissa, viestinnässä, strategiassa ja sidosryhmäsuhteissa.

Miltton perustettiiHelsingissä lähes 25 vuotta sitten. Johtotähtenämme on alusta asti ollut toimia uudenlaisena kumppanina muuttuvassa maailmassa.

Kahden vuosikymmenen vahvan kasvu tarkoitti palvelutarjonnan laajentumista, rekrytointeja ja yritysostoja Suomessa ja ulkomailla. 2010-luku päättyi räjähdysmäisesti muutolla uuteen pääkonttoriimme – Miltton Houseen, joka on avoin alusta luovuudelle Helsingin kantakaupungissa Hakaniemessä.

Yli 250 asiantuntijan voimin tarjoamme kattavan valikoiman palveluita johtamiseen, strategiaan, markkinointiin ja viestintään, sidosryhmäsuhteisiin sekä varautumiseen.

Olemalla paikka kohtaamisille, keskusteluille ja luovuudelle niin asiantuntijoillemme kuin sidosryhmillemme haluamme varmistaa, että Pohjoismaat ovat paikka, jossa tavoitellaan maailman parasta luovaa ajattelua, viestintää ja vaikuttamista.

Vuokraa tila Miltton Houselta

MILTTON HOUSE on paikka kohtaamisille ja luovuudelle Helsingissä. Tilamme sijaitsevat historiallisessa rakennuksessa Kallion kaupunginosan sydämessä. Tilamme tarjoavat avoimen alustan erilaisille yhteisöille, ja luomme uusia näkökulmia tuomalla yhteen ihmisiä yhteiskunnan eri aloilta. Talo toimii myös vaikuttavana näyttelytilana erilaisille tapahtumille jopa 600 osallistujaan asti. Kiinnostaako tilan vuokraaminen tai verkkotilaisuuden järjestäminen?

Tutustu Miltton Houseen tarkemmin

Ota yhteyttä

+358 9 681 8700

contact@miltton.com

etunimi.sukunimi@miltton.com