Miltton New Nordics

One of main our strengths here at Miltton New Nordics is diversity – we have people from different walks of life and from very different backgrounds, from ecologists to lawyers. This is also reflected in our ability to help our clients across the old and new Nordics (you may also know the latter as the Baltics) and beyond. 

Baltian parasta luovaa ajattelua, viestintää ja vaikuttamista

Rajat ylittävä tapamme työskennellä tarkoittaa päidemme yhteen laittamista asiakkaamme markkinat tuntevien asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelemme yhdessä, hyödyntäen parhaita käytäntöjä ja kokemuksia kotimarkkinoiltamme. Mutta suunnitelman toteuttavat asiantuntijat, joilla on paikallista liike-elämän ja kulttuurin tuntemusta, kielitaitoa ja verkostoja kaikkien kotimarkkinoidemme pääkaupungeissa.

Etsimme aina parhaita tapoja auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa kullakin markkina-alueella.

Milttonin toimistoja on Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa ja Riiassa sekä Brysselissä, Kiovassa ja Washington DC:ssä. Teemme päivittäin yhteistyötä Vilnassa, Varsovassa ja Kööpenhaminassa toimivien kumppaneiden kanssa. Olemme tottuneet ajattelemaan maamme rajojen ulkopuolella ja olemme kunnianhimoisia – maailmanlaajuisesti.

Osaamisemme ja työkalujemme valikoima tukee asiakkaitamme globaaleilla markkinoilla ja auttaa heitä tulemaan merkityksellisiksi ja vastuullisiksi yhteiskunnan jäseniksi.

Palvelumme

Case: Zero Terrain

Monipuolista neuvonantoa globaalille uusiutuvan energian varastoinnin edelläkävijälle

Zero Terrain tarjoaa ratkaisun uusiutuvan energian varastointiin, joka on elintärkeä osa vihreän siirtymän mahdollistamista samalla kun se alentaa energian hintoja ja takaa turvallisuuden. Milttonin työ Zero Terrainin kanssa alkoi yhteiskunnallisella konsultoinnilla ja viestinnällä. Tämä loi pohjaa lippulaivahankkeelle: Energiasalv on energian varastointiratkaisu, joka on riittävän tehokas kaikkien virolaisten kotitalouksien tarpeisiin. Yhteistyössä Miltton Groupin kanssa laajensimme uudelleenbrändäykseen, luoden yhtenäisen brändikirjan, tuoden Zero Terrainin ja heidän lippulaivaprojektinsa Energiasalvin yhdeksi brändiksi. Miltton järjesti myös kaksipäiväisen hackatonin tuodakseen yhteen kaikki uusiutuvan energian markkinoiden osanottajat ja valtion osakkaat Virossa. COP28-konferenssin aikana Dubaissa tarjosimme tukea viestimissä, sosiaalisessa mediassa sekä jatkuvaa yhteiskunnallisen konsultoinnin ja viestinnän tukea

Milttonin rooli

  • Viestintä
  • Yhteiskunnallinen konsultointi ja vaikuttaminen
  • Digitaalinen markkinointi ja mainonta
  • Startupkonsultointi

Case: Helmes Latvia

Latvian kilpailukyvyn parantaminen ICT-alalla

Latviassa julkisessa keskustelussa on taipumus korostaa muiden maiden, kuten Viron,  saavutuksia digitalisaation ja ICT-kehityksen kannalta, vaikka myös latvialaiset yritykset ovat kilpailukykyisiä. IT-yritys Helmes Latvia aikoo muuttaa tätä kerrontaa esittelemällä Latvian ICT-teollisuuden kansainvälistä kilpailukykyä, ja olimme tyytyväisiä voidessamme tukea heitä heidän tehtävässään. Laadimme strategian, jossa korostetaan onnistuneita tapaustutkimuksia ja projekteja sekä esitellään tutkimusta ja tulevaisuuden trendejä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Milttonin rooli

  • Viestintä
  • Sidosryhmäsuhteet

Case: 4 percent for defence

Kampanja, jolla liettualaiset poliitikot saadaan allekirjoittamaan puolustusmenoja koskeva sopimus

Länsimaiden sotilas- ja hallitusviranomaiset ovat yksimielisiä siitä, että Venäjä saattaa testata Naton päättäväisyyttä seuraavien 3–8 vuoden aikana, todennäköisesti Baltiassa. Siksi päätimme yhdessä Liettuan suurimpien yritysten kanssa luoda omasta aloitteestamme – kampanjan, jolla poliitikot saadaan allekirjoittamaan sopimus, jolla puolustusmenoihin saadaan neljä prosenttia bruttokansantuotteesta. Tätä varten käynnistimme valtakunnallisen media-, PR- ja yleisökampanjan.

Milttonin rooli

  • Viestintä
  • Vaikuttajaviestintä
  • Digitaalinen markkinointi ja mainonta

Ota yhteyttä