PR ja mediasuhteet

Milttonin kokeneet entiset toimittajat ja asiantuntijat tarjoavat konsultointia ja monipuolisia palveluita mediasuhteiden kehittämiseen, kriisiviestintään ja brändin rakentamiseen. Autamme sinua hyödyntämään ansaitun median potentiaalin ja vahvistamaan yrityksesi näkyvyyttä ja menestystä.

Halusitpa sitten kehittää yrityksesi mediasuhteita, henkilökohtaista sparrausta puhehenkilöille tai käytännön apua lehdistötiedotteisiin tai mediakontaktointiin, meiltä löytyy sinulle luotettavaa asiantuntemusta. Milttonilla on yli 20 vuoden kokemus mediasuhteiden rakentamisesta Suomessa.

Riveistämme löytyy mediasuhteiden johtavien asiantuntijoiden lisäksi asiantuntemusta esimerkiksi kriisiviestinnästä, vastuullisuudesta, yhteiskuntasuhteista, brändin rakentamisesta ja sijoittajasuhteista. Kaikki asiantuntijamme ovat asiakkaidemme käytettävissä. 

Yhä monimutkaisemmassa toimintaympäristössä ansaitulla näkyvyydellä on suuri merkitys yritysten menestyksen kirittäjänä tai hidastajana. Autamme sinua valjastamaan ansaitun median potentiaalin tukemaan tavoitteitasi.​ 

Ota yhteyttä