”Klimatneutral kommer snart ses som mesigt” - Maria Wetterstrand

Fenomenala möjligheter, när världen landar.

Hej!

Världen har gjort en gigantisk omställning som ingen trodde var möjlig. Hur kommer världen, samhället och affärsmöjligheterna se ut när alla bitar kastas ut och ska landa i det nya normala?

På Miltton vill vi göra något extra för att utmana våra kunder och partners. Tidigare har det varit kundträffar och mingel. I år gör vi det som en online-event.

Du får träffa experter som samlas kring vad som händer när världen landar och nya fenomenala möjligheter öppnar sig. Nya sätt att kommunicera, nya sätt att skapa en mer hållbar värld, nya sätt att göra affärer.

Vi har gjort det enkelt. Du behöver bara åka med. Du kommer inte plötsligt bli utmanad att ge din åsikt eller att mingla med andra. Tvärtom, låt dina tankar vandra fritt medan showen rullar, det är ett fantastiskt sätt att delta.

Anmäl dig här!

Här träffar du bland annat:

Maria Wetterstrand, hållbarhetskonsult och samhällsdebattör i gröna frågor.
Romina Pourmokhtari, ordförande i LUF med stort engagemang i utbildningspolitik, integration och ekonomisk jämställdhet.
Matilda Ekeblad, ordförande för Moderata Ungdomsförbundet (MUF).
Karl-Oskar Brännström, entreprenör och VD för Aigine.
Viktor Halldén, Senior Art Director på Miltton Sverige.
Hermes Holm, Executive Creative Director på Miltton Sverige.

Välkommen till Miltton Phenomenal

Contactless – Universell plattform för digitala event
Vi har använt vår egen lösning Contactless för att skapa de här eventet. Vill du sätta upp en egen show, stor eller liten, med eller utan interaktion, kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur Contactless är en universell plattform för nästan vilket event du än vill hålla i den digitala rymden.

Miltton – 350 experter internationellt
På Miltton gör vi såklart mycket mer än event. Vi har över 350 experter internationellt, redo att hjälpa dig med kreativ kommunikation, varumärkesarbete, produktion, PR, public affairs, strategi, design, hållbarhet, marketing automation och insikter, för att nämna några områden.

Se våra kundcase
Om du vill se vad vi gjort för andra kunder, hittar du kundcase på vår webbplats. Och när tankar dyker upp under Phenomenal, tveka inte att ta kontakt med Miltton för att bolla idéer eller få hjälp att gå vidare mot en fenomenal och hållbar framtid.

“Att tvivla på sig själv är viktigare än någonsin” - Hermes Holm